Varastotilat

Äärimmäisen laajat mahdollisuudet tavaransäilytykseen

Varastotilat

Kaupungin kattavimmat varastointipalvelut

Turun Vapaavarastolla on 280 000 m2 varastotilaa, joka sisältää lukuisia eri varastointimuotoja. Varastojen kattokorkeudet vaihtelevat 4–10 metrin väliltä ja tilat ovat helposti muokattavissa ja varusteltavissa erilaisille toimijoille. Suunnittelemme aina yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarvettaan parhaiten vastaavan ratkaisun.

Varastotiloja voi hyödyntää muun muassa sektoroimalla, hyllyttämällä tai jopa sisustamalla. Tilojamme käytetään monipuolisesti varastoinnin tarpeisiin, mutta ne soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin työtila-, mockup- ja showroom-tarkoituksiin.

Kaikkia tilojamme on mahdollista hyödyntää sekä väliaikaiseen että pidempiaikaiseen säilytykseen, täydellisillä varastopalveluilla täydennettyinä. Alueemme on aidattu ja ympärivuorokautisesti vartioitu, joten tavarasi ja tuotteesi pysyvät turvallisesti niille varatuilla paikoilla niin kauan kuin sinä haluat. Varastoalueemme on organisoitu siten, että tavaroiden tuominen ja hakeminen onnistuu mahdollisimman vaivattomasti.

Monipuoliset varastointimuodot

Lämmittämätön varastointi

Lämmittämätön tila on kustannustehokkain varastointimuoto, kun tarvitset ainoastaan suojan ja hyvän järjestyksen tavaroillesi. Pystymme muokkaamaan varastotilat varastoidun tavaran ja tarpeiden mukaan, pienistä suuriin ja lattiavarastoinnista hyllyvarastointiin. Halleistamme löytyy sopivia kokonaisuuksia esimerkiksi erilaisille rakennusmateriaaleille sekä teollisuuden komponenteille.

Lämmin varastointi

Alueeltamme löytyy lämmitettyä (+10–16° C) varastointitilaa noin 14 000 m2 edestä. Korkeat hallimme ja selkeät tilakokonaisuudet mahdollistavat vaativienkin tuotteiden helpon varastoinnin. Tilamme sopivat sekä väliaikaiseen säilytykseen että pidempien projektien varastokeskuksiksi.

Lämpimissä varastotiloissa huolehdimme tavaroiden asettamista lämpötila- ja kosteusvaatimuksista. Lämpimät tilat soveltuvat erinomaisesti tuotteisiin ja ratkaisuihin, joissa vaaditaan paljon keruuta ja lähetysten valmistamista sekä optimaaliset työskentelyolosuhteet.

Jäähdytetty varastointi

Jäähdytettyä varastointitilaa (+6° C) on alueellamme noin 1000 m2 edestä. Varastojen lämpötila pidetään tasaisena ympäri vuoden ja tuotteiden säilyvyydestä huolehditaan sekä teknisesti että asiantuntijoidemme toimesta.

Jäähdytetty varastomme sopii tavaroille, jotka vaativat jatkuvasti tasaista jääkaappilämpötilaa, esimerkiksi teollisuustuotteita, -komponentteja tai pakattuja elintarvikkeita. Suurista ja lämpötilavalvotuista tiloistamme löydät varman paikan herkimmillekin tuotteille.

Ulkovarastointi

Ulkokenttämme soveltuvat niin pienille kuin isoillekin tuotteille, jotka eivät aseta olosuhdevaatimuksia missään vaiheessa vuotta. Kentällämme varastoidaan esimerkiksi autoja, veneitä ja teollisuusmateriaaleja.

Kenttävarastomme ovat kokonaispinta-alaltaan noin 23 hehtaaria, joten pystymme vastaamaan isoimpiinkin tarpeisiin. Kaikki ulkovarastomme ovat aidattuja ja ympärivuorokautisesti valvottuja.

Lastauksen ja purkamisen lisäksi autamme sinua myös monissa muissa logistiikkakysymyksissä. Esimerkiksi autojen ja maatalouskoneiden maahantuojille tarjoamme tilat PDI-toiminnoille. Alueeltamme löytyy myös maalaamo ja traktorien maahantuontihuolto.

Veroton varastointi / alkoholivarastointi

Asiakkaitamme ovat isot ja pienet alkoholin maahantuojat. Varastoitavia tuotteita ovat väkevät alkoholit, viinit ja miedot alkoholijuomat.

Olemme Valviran ja Tullin hyväksymä varastoija, joten meillä alkoholijuomat säilyvät turvallisesti lakien ja asetusten mukaisesti. Meillä laatikot, lavat ja kuormat pysyvät moitteettomassa kunnossa ja myös valmisteveroasiat hoituvat kätevästi kauttamme.

Meillä voit säilyttää sekä EU-alueelta että EU:n ulkopuolelta tulevat tullatut ja tullaamattomat erät. Tavarat voi myös edelleenlähettää joko verottomana tai verollisina.

Varastomme on kustannustehokas ratkaisu maahantuoduille alkoholilasteille. Voit hakea varastosta tarvitsemasi määrän ja maksaa valmisteverot sitä mukaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa alkoholivarastointiin liittyvissä kysymyksissä ja hoidamme puolestasi myös EMCS- ja valmisteveroasiat.

Extranet

Sähköinen hallinnointi

Hyödynnämme varastoinnissa moderneja tietojärjestelmiä. Kanssamme lähetysten vastaanotto onnistuu ongelmitta, vaikka olisit itse fyysisesti toisella puolella maapalloa. Extranet-palvelumme avulla voit myös seurata varastotilannetta ja toimituksen kulkua reaaliaikaisesti, missä ja milloin tahansa.

Tullivapaa varastotila

Meille voit tuoda sekä EU-tavaraa että tullattua tai tullaamatonta tavaraa. Tullaamattoman lastin tullausmaksuja maksetaan vasta sitten, kun tavara viedään ulos varastolta tullattuna. Voit siis noutaa vain osan lastistasi ja tullata ainoastaan hakemasi erän, kätevästi ja kustannustehokkaasti.

Miksi valita Turun Vapaavarasto?

Sijainti
ja tilat

Sijaitsemme Turun sataman kupeessa, Itämeren alueen tärkeimpien liikenneväylien yhtymäkohdassa ja alle kolmen tunnin päässä 80 % suomalaisista. Laivasatama on vain 5 minuutin ja lentoasema 15 minuutin ajomatkan päässä.

Varastomme koostuu laajoista hallitiloista ja kenttäalueesta, jotka ovat täysin räätälöitävissä jokaisen asiakkaan tarpeen mukaan. Tarjoamme muun muassa kylmää ja lämmintä varastotilaa, jota voidaan mukauttaa tuotteesi vaatimusten mukaisesti.

Palvelu ja
tyytyväiset asiakkaat

Vahvuuksiamme ovat ennakoiva ongelmanratkaisu, vankka osaaminen ja tekemisen hyvä fiilis.

Asiakaslähtöisyys, toiminnan kehittäminen ja aito asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Vuosi toisensa jälkeen saamme asiakkailtamme erinomaisen positiivista palautetta. Pyrimme aina ylittämään asiakkaiden odotukset.

Leave it to us – me huolehdimme!

Järjestelmät ja
integroinnit

Hyödynnämme varastoinnissa moderneja ja helposti muihin järjestelmiin integroitavia tietojärjestelmiä.

Kanssamme tilausten hallinta onnistuu ongelmitta, vaikka olisit itse fyysisesti toisella puolella maapalloa. Ilmaisen Extranet-palvelumme avulla voit myös seurata varastotilannetta ja toimituksen kulkua reaaliaikaisesti, missä ja milloin tahansa.

Käytännössä voit hoitaa koko varastointiprosessin etänä, läpinäkyvästi ja tehokkaasti.